Tvättstugeservice

 

Förändringarnas vindar blåser genom samhället, så också när det gäller tvättstugorna.
Mycket har hänt dom senaste åren, inte minst när det gäller energiförbrukningen.
Med dagens, och framförallt morgondagens vatten och energipriser gäller det att se över fastighetens kanske största energislukare, nämligen tvättstugan.
Stora , för att inte säga mycket stora besparingar kan göras med en investering i ny tvättutrustning.

Vi står även till tjänst när det gäller upphandling till entreprenad.
Samtliga tjänster erbjuder vi till absolut lägsta priser, så tveka inte att kontakta oss för vidare information.
Debitering
Servicearbeten debiteras löpande per påbörjad arbetstimme. Besökskostnad (Servicebilsavgift) tillkommer även. Vid leverans eller installation av nya produkter lämnas fast pris i förväg. Offerter är kostnadsfria men har förbehållet att installationskostnad kan variera. Om ett exakt pris skall lämnas måste tekniker besiktiga på plats, vilket ej utförs kostnadsfritt.
Avtal
Vi erbjuder även löpande serviceavtal, som till exempel årliga genomgångar, dammsugning/rengöring av maskiner osv. Vi upprättar även inställelseavtal med garantitider.
Din vitvaru-och tvättstugsleverantör
Sedan länge har vi även en egen avdelning för service av vitvaror och tvättstugsutrustning vilket innebär att ni kan få hjälp med både reparationer, service och installation av bl.a tvättutrustning för flerbostadshus. Vi servar och installerar maskiner av de flesta fabrikaten som t.ex. Electrolux/Wascator, Podab, Cylinda och Miele. Naturligtvis hjälper vi dig som enskild bostadsrättshavare eller hyresgäst med ovan nämnda arbeten.

Hantverkshjälp
Förutom vår egen personal för hushållsservice så har vi ett brett kontaktnät med bl.a. rörmokare, snickare, murare, målare och markentreprenörer.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>