Vi på Åkersberga Hushållsservice kan allt inom Vitvaruservice. Vi har ingen väntetid. Du kan få en tid omgående för felsökning.
De bästa serviceteknikerna inom branschen med flera års erfarenhet. Vi erbjuder bästa möjliga service till ett bra pris.
Vi utför reparationer och installationer av alla vitvaror och tvättstugor för privatpersoner, företag, bostadsbolag, föreningar m.fl.
Kontakta oss när du får problem med dina vitvaror eller om du är intresserad av att bara ta en kopp kaffe. Vi kommer gärna hem till dig för att se vad som behövs göras om du tycker att dina vitvaror inte beter som de ska. När det är möjligt lagar vi vitvarorna, annars ger vi dig gärna rekommendationer om var du kan köpa nytt och vad du då ska tänka på.
Tjänster inom vitvaruservice

Åkersberga Hushållsservice servar, reparerar och installerar vitvaror oavsett märke.Diskmaskiner
Tvättmaskiner,Torktumlare,Spis & Häll,MikroFläktar & Ventilation,Fastighetstvätt ( Tvättstugor ),Uthyrning av vitvaror
Åkersberga hushållsservice har egen vitvaruservice med egen verkstad för reparation och service, lämna in när det passar dig och hämta när det är klart.
Med en gedigen erfarenhet och många år i branschen så servar, projekterar och renoverar vi tvättstugor runt om i hela storstockholm, samt installerar och monterar vitvaror i lägenheter och villor.
Personlig kontakt och professionellt utförande gör att vi fortsätter expandera och utvecklas, besök vår hemsida www.ahhs.se

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>